cool

Sunday, 18 March 2012

HENPON pandai user






Kepada yang pakai henpon canggih2, bole lah scan dekat kod bar ni. Baguih guna yang ni, xpayah taip. Kamu semua snap gambaq dekat bar ni, automatik dia akan masuk teruih dekat bolala thinkerer. Baguih betoi. jadi untuk permudahkan kerja ampa untuk tgk blog bolala ni trough hp, snap ja. yang pakai 'tree tree ten', snap pakai tempat charger.wahaha..tet tet ktet ktet tet tet teet

Cakap BI

video

Macam ni la budak budak vads cakap dengan foregner benggali. agent sendiri pun xpaham apa yang dia cakap,agent pun xpaham benggali tu cakap apa. JADI apa tunggu lagi, mai belajaq cakap BI dengan my mother, my mother is english kigdergaten techer.whehe

Penjaga trafik F1


Formula 1
pada 25 mac ni dijangka raid,joe,talib,daniel akan jadi traffic man jaga nigger dgn mat saleh dgn M I C (melayu india cina) yang pergi sepang nak tengok benda ni. Gaji rm 60 duit minyak keta 20. Macam myanmar.hehe.tapli lagi masyuk la dari gaji seharian vads
 Joe skang dok akif dok cari pekerja. mesti dia dapat comisyen ni. satu kepala 20 ringgit. kalau dia dapat 560 kepala??dah berapa tu??kaya dia.

jadi kita perlu lah menghalang joe buat benda ni dngan hanya membenar kan 4 orang ja pi.kalau nak tambah org komisyen kena kongsi. Jadi joe,waspada, prebet talib ada untuk awasi hg. hait prebet talib

Benda pertama

yeah
saya dah jadi blogger
Tima kaceh vads sebab xblock blog
suma budak vads ada blog
daniel dengan talib yang ajaq saya buat blog
 saya tengah jawab call pastu tengok my tem afiqah asmara pnya blog terus nak buat
tapi xreti,jadi saya suquh la daniel ajaq
bagus.satu step lagi nak tunjuk perasaan
joe pun dah kalut nak buat gak,pengaruh rakan.


jadi mari kita men blog.konsi.jadi thinkerer.act locally ma. :)